Beschrijving

SAIL-IN-WONING in HOEKLIGGING met dubbel dakterras, inpandig boothuis en garage!

Centraal in het fraaie merengebied van Noordwest Overijssel, grenzend aan het Nationaal Park de Weerribben, in Beulaeke Haven fantastisch gelegen sail-in-woning in hoekligging met veel voorzieningen in een absoluut tot de verbeelding sprekende omgeving!  
Een prachtig huis op schitterende locatie, ideaal voor booteigenaren die hun boot makkelijk willen stallen en de mogelijkheid willen hebben spontaan het water op te gaan.

Indeling:
Entree met trapopgang, inpandige garage met bergvliering; ruim botenhuis (14,5 x 5,3 meter, invaarhoogte ca. 4,25 meter, diepgang ca. 1,5 meter) met een elektrisch bedienbare deur.
1e verdieping:
Hal, toilet (wandcloset), berging, royale woonkamer met open keuken voorzien van plavuizen vloeren in een lichte kleurstelling, waarbij de woonkamer, hal en de badkamer op de 2e verdieping uitgerust zijn met vloerverwarming; zowel in de woonkamer alsook in de keuken geeft een schuifpui toegang tot een royaal dakterras met een wijds uitzicht op de haven en de Beulaker;  luxe woonkeuken voorzien van diverse inbouwapparatuur. 

2e verdieping:
Overloop, 3 slaapkamers en de badkamer met een Velux dakraam, wastafelmeubel voorzien van een dubbele wastafel, (2e ) toilet (wandcloset), designradiator, wasmachineaansluiting en uitgerust met 
een plavuizen vloer betegeld wanden.

Bijzonderheden: 
- Het pand is uitermate geschikt voor mensen die van waterrecreatie houden  
- Twee royale dakterrassen, het dakterras vanuit de keuken biedt uitzicht op de Stille Belter, het dakterras van uit de woonkamer biedt uitzicht op de haven en de Beulaker 
- Zowel aan de voor- alsook aan de achterzijde is het pand voorzien van elektrisch bedienbare zonneschermen
- De westkant van het huis is voorzien van elektrisch bedienbare screens
- C.V.-combiketel, merk Bosch, bouwjaar 2014, in eigendom
- Het botenhuis is uitgerust met een centraal stofzuigsysteem
- Mechanische ventilatie in keuken, badkamer en toilet
- Het geheel bevindt zich in het waterpark Beulaeke Haven met o.a. een havenkantoor, restaurant,
  trailerhelling, tennisbaan en een speelplaats en beschikt over een recreatieve bestemming.

Kenmerken